Os cogumelos forman parte de esa cor tan fermosa , tan especial que sempre nos trae ou outono.Son abondosos nestas terras, para satisfacción dos micólogos e micófagos.Nesta entrada quero deixar patente algunhas das variedades que temos.Por descoñecemento non direi si son ou non comestibles, xa que eu en particular só me aproveito dos chamados , choupiños, choupins,cogordos ou paraugas.Tecnicamente coñecidos como una variedade de Lepiota, neste caso Lepiota Procera.
lunes, 15 de noviembre de 2010
Tempo de cogumelos
Os cogumelos forman parte de esa cor tan fermosa , tan especial que sempre nos trae ou outono.Son abondosos nestas terras, para satisfacción dos micólogos e micófagos.Nesta entrada quero deixar patente algunhas das variedades que temos.Por descoñecemento non direi si son ou non comestibles, xa que eu en particular só me aproveito dos chamados , choupiños, choupins,cogordos ou paraugas.Tecnicamente coñecidos como una variedade de Lepiota, neste caso Lepiota Procera.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario